User Group 2019
May 15-17, 2019 | Miami, FL | #TAIUG2019
30-years
Impacting the Industry: Past, Present and Future

Registration for TAI User Group 2019 is Now Closed

The TAI User Group 2019 meeting, taking place this May at the Kimpton Epic in Miami, FL, celebrates an important milestone: the meeting’s 30th anniversary. This annual conference has played a significant role in connecting the professionals that are shaping our industry – past, present, and future.

attendees-photo

Registration Guide

Have questions regarding registration, important dates, and transportation? Download the TAI User Group 2019 Registration Guide to find answers to frequently asked questions, a detailed agenda, information on the host hotel and more.

Registration is now closed.

Download Registration Guide

Hotel Information

The host hotel for the 2019 meeting is the Kimpton Epic Hotel in Miami. We have a limited number of rooms at a discounted rate of $239 USD per night, excluding taxes. The deadline to book your room is April 18, 2019, at 5pm EST, or as long as rooms last, whichever comes first. We recommend you make your reservation as soon as possible. 

Make a Reservation

Receive Updates

Don’t miss out on the latest news as we count down to User Group 2019 in Miami, FL. Join our community of blog subscribers to receive important updates on hotel and registration deadlines, know-before-you-go reminders, relevant articles and the big reveal on this year’s keynote!

Subscribe

Agenda at a glance

Wednesday, May 15th
Thursday, May 16th
Friday, May 17th
View Full Agenda
  • 8:00 a.m. - 9:00 a.m. (60 min)
    Breakfast & Registration
  • 9:00 a.m. - 9:30 a.m. (30 min)
    Welcome & Opening Remarks
  • 9:30 a.m. - 10:00 a.m. (30 min)
    Reinsurer Speaker
  • 10:00 a.m. - 10:30 a.m. (30 min)
    Reinsurer Speaker
  • 10:30 a.m. - 10:45 a.m. (15 min)
    Refreshment Break
  • 10:45 a.m. - 11:30 a.m. (45 min)
    What’s New – Introduction to Reinsurance Services, Software Updates
  • 11:30 a.m. - 12:00 p.m. (30 min)
    Reinsurer Speaker
  • 5:30 p.m. - 6:30 p.m. (60 min)
    Welcome Reception
  • 8:00 a.m. - 9:00 a.m. (60 min)
    Breakfast & Registration
  • 9:00 a.m. - 10:30 a.m. (90 min)
    Keynote Speaker
  • 10:30 a.m. - 11:00 a.m. (30 min)
    Refreshment Break
  • 11:00 a.m. - 12:15 p.m. (75 min)
    Breakout Sessions
  • 12:15 p.m. - 1:30 p.m. (75 min)
    Lunch
  • 1:30 p.m. - 2:45 p.m. (75 min)
    Breakout Sessions
  • 2:45 p.m. - 3:15 p.m. (30 min)
    Refreshment Break
  • 3:15 p.m. - 4:30 p.m. (75 min)
    Industry Speaker
  • 4:30 p.m. - 4:45 p.m. (15 min)
    Wrap-Up & Closing Statements
  • 6:00 p.m. - 10:00 p.m. (4 hours)
    Cocktail & Dinner Event on the Grand Floridian
  • 9:00 a.m. - 12:00 p.m. (3 hours)
    Pre-scheduled Meetings with TAI Staff

Download the App

Attendees can view the attendee list, access personalized schedules, get important updates, participate in live polls, and much more.

download-icon
Download Guidebook